Popular Post

Jumaat, 15 Mei 2015

Mahathir dapat kekal 2/3 kerusi parlimen selama 5 penggal.

Rakyat di bunuh untuk terus kekal berkuasa.
 

Mahathir cakap, "waktu zaman saya memerintah, saya boleh kekal 2/3 kerusi Parlimen selama 5 penggal"...

Hello det?..
Masa hang memerintah, ISA diguna sepenuhnya untuk mengurung siapa saja yang membantah, akhbar di sekat, demokrasi telah mati, negara ini seperti police state, rakyat memali hanq tembak sampai mati. Masa tu juga media sosial seperti twitter, facebook, blog masih tak wujud lagi, dalam TV muka hang je hari2, muka Tunku pun hang tak bagi keluar sebab hang takut tunku cerita hang tu jahat.

Jadi tak perlulah nak habaq yang hang tu hebat berpolitik, sebab hang perintah Malaysia dalam ketakutan, takut tak boleh rembat wang negara, takut anak2 hang tak dapat projek. Untuk kawal otak melayu, hang tulis buku cerita macam2 kebaikkan hang buat, budak2 melayu pun suka sanggat sehingga jadi taksub.

Hang kalau nak kencing elok sangat la, sebab orang bodoh yang tak tahu apa2 memang makanan hang.


Wira yang di geruni negara barat

Siapa sebenarnya Che Det...?

Anwar pernah dedahkan bahawa Mahathir adalah Agent CIA.. Pada Tahun 1964 Ketika Mahathir dipecat dari UMNO beliau telah menjadi Agent CIA Di Dawah Asuhan Yahudi Laknatullah. Anda tahu siapa Yahudi?

Maka tidak heranlah dia mengutuk negara barat, dan negara tersebut berdiam diri kononnya takut. Itu salah satu cara berselindung agar rakyat tidak tahu siapa diri beliau sebenar.


Hayati Isi Kandungan Surat tersebut... Salah satu Agenda paling Jahat Mahathir adalah meminta bantuan Israel untuk mengunakan dana dari " Clinton Fund " Bagi Menekan Serta Mengekang Gerakan Kebangkitan Islam Di Malaysia.. Ini sudah terbukti beliau juga adalah agent Freemanson Yahudi.

Note :
Dana Yang mengunakan nama President Amerika seperti " Clinton Fund " memang telah lama diwujudkan oleh Yahudi Amerika bagi mengekang Gerakan Kebangkitan Islam di seluruh dunia..

Persoalannya apakah Allah telah membutakan mata serta mengelapkan hati Para pentaksub Mahathir kerana dia membuat bangunan dari melihat segala bukti dan kebenaran tersebut..??

Kita yakin pentaksub Mahathir kata ini semua fitnah untuk memburuk-burukkan diri beliau.

Mudahnya Melayu diperbodoh oleh keturunan india


Disebabkan fitnah dari seorang anak India bagi melihat Najib turun dari kerusi PM, beliau mengatakan Tanah yang di beli Tabung Haji bernilai RM188.5 juta bersamaan RM2,774psf agak terlaluan mahal, sehingga
- Orang melayu serang Tabung Haji
- Orang melayu perjatuhkan Tabung Haji
- Orang melayu berpusu-pusu keluarkan simpanan dalam Tabung Haji

Hakikat sebenar syarikat dari Indonesia Mulia Group berani beli Tanah tersebut 2x ganda dengan nilai RM4,400psf pada masa ini.

Begitulah mudahnya bangsa melayu terpengaruh dengan dakyah manusia bernama Mahathir, sedangkan di zaman beliau Tabung Haji rugi sebanyak RM236 juta kerana membeli sebuah bangunan dengan harga RM504 juta yang nilai sebenar pada masa itu RM268 juta.