Popular Post

Jumaat, 15 Mei 2015

Wira yang di geruni negara barat

Siapa sebenarnya Che Det...?

Anwar pernah dedahkan bahawa Mahathir adalah Agent CIA.. Pada Tahun 1964 Ketika Mahathir dipecat dari UMNO beliau telah menjadi Agent CIA Di Dawah Asuhan Yahudi Laknatullah. Anda tahu siapa Yahudi?

Maka tidak heranlah dia mengutuk negara barat, dan negara tersebut berdiam diri kononnya takut. Itu salah satu cara berselindung agar rakyat tidak tahu siapa diri beliau sebenar.


Hayati Isi Kandungan Surat tersebut... Salah satu Agenda paling Jahat Mahathir adalah meminta bantuan Israel untuk mengunakan dana dari " Clinton Fund " Bagi Menekan Serta Mengekang Gerakan Kebangkitan Islam Di Malaysia.. Ini sudah terbukti beliau juga adalah agent Freemanson Yahudi.

Note :
Dana Yang mengunakan nama President Amerika seperti " Clinton Fund " memang telah lama diwujudkan oleh Yahudi Amerika bagi mengekang Gerakan Kebangkitan Islam di seluruh dunia..

Persoalannya apakah Allah telah membutakan mata serta mengelapkan hati Para pentaksub Mahathir kerana dia membuat bangunan dari melihat segala bukti dan kebenaran tersebut..??

Kita yakin pentaksub Mahathir kata ini semua fitnah untuk memburuk-burukkan diri beliau.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan