Popular Post

Isnin, 7 September 2015

Apa beza manusia di palestin dan manusia di memali.


"Kita Boleh Sayang Seseorang, Tetapi Kita Tak Boleh Sayang Sampai Dia Bunuh Orang Pun Kita Sayang... Seperti Pembunuhan Di Memali, Contoh Jer!!!"

Yahudi bunuh rakyat Palestin melayu sungguh2 marah, kononnya kejam tidak berprikemanusiaan, siap keluarkan slogan 'support gaza'... Melayu memali di bunuh tak de pulak keluar isu kejam, jahat, marah jauh sekali.

Ada beza ke manusia di Palestin dan manusia di Memali Kedah,

Islam mengatakan, "jangan sesekali kamu membunuh saudara sesama islam"...Pemimpin yahudi tidak bunuh bangsa sendiri. Malangnya pemimpin islam membunuh saudara islam kerana politik dan di sokong oleh orang2 islam

Mahathir menyokong Hudud yang di perjuangkan PAS

Tun Mahathir menyatakan Hudud yang di perjuangkan PAS selama ini perlu di laksanakan supaya keadilan dapat di tegak, rasuah dan penyalah guna kuasa yang semakin membimbangkan dapat di atasi.
"Dah tiba masanya Hudud wajib di laksanakan dalam Malaysia, rakyat perlu bagi sokongan sepenuhnya pada PAS untuk melaksanakan undang-undang tersebut, saya yakin rakyat akan menerimanya dengan baik ditambah negara Malaysia majoritinya islam" Beliau memberitahu semasa sidang akhbar di Norwich


Berbeza dengan apa yang di ucapkan pada masa lalu..


Beliaulah orang yang pertama menentang Hudud yang di perjuangkan oleh PAS.