Popular Post

Ahad, 26 April 2015

Mahathir sedang tunjuk kebodohan diri pada rakyat Malaysia.
Adakah Tun Nyanyuk ! adakah Tun Nyanyuk ! adakah Tun Nyanyuk ! siapa kata Tun nyanyuk sila angkat tanggan.. (Tiada seorang pun yang angkat tanggan kerana yang hadir di dalam dewan boleh dikatakan semuanya bodoh tukang gelak  tukang sokong dan tukang ambil gambar untuk di hebahkan kepada umum).

Andai kita lihat dari segi zahir memang betul Mahathir tidak nyanyuk, dia masih pintar boleh ingt angka RM45 Bilion kekadang dia pusing jadi RM24 Bilion dari 1MDB, dia juga boleh ingat kisah Sirul yang dimainkan oleh pembangkang, tapi cuba kita lihat dari segi batin, Mahathir sebenarnya sudah terlalu nyanyuk, dia lupa bahawa dunia ini sedang berputar dari atas kebawah.

Masihkah dia ingat, Tunku Abdul Rahman memerintah selama 22 tahun, beliau yang begitu berjasa kepada negara dan sangat2 terpengaruh akhirnya suara beliau hilang di arus zaman kerana tidak di endahkan oleh Mahathir….

Allah tidak zalim, ia bersikap adil pada setiap makhluk

Mahathir lupa yang bumi tempat dia berdiri sedang berputar kebawah, kita akui selama 22 tahun dia begitu  berjasa kepada negara dengan menghilangkan RM52 Bilion saham bumiputera, Menjual tanah2 rezab melayu, Memgambil wang rakyat sebanyak RM29 Bilion untuk membeli kilang arak. Hari ini pengaruhnya sangat kuat dengan menyokong membuta tuli, ini menjadi harapan baginya untuk menentukan pentadbiran negara.

Mulai saat ini, kita lihat sejauh mana salakkan Mahathir akan di dengari oleh bangsa melayu, adakah suaranya juga sama seperti Tunku yang mana tidak di endahkan oleh beliau. Apa pun sejarah pasti berulang...

Maka dengan itu, kami berharap…

DS Najib Tun Razak… Teruskan perjuangan mu untuk membela anak bangsa dan juga rakyat Malaysia yang masih belum di sempurnakan oleh arwah Tun Razak, jangan toleh ke belakang kerana orang nyanyuk sedang menunjuk kebodohan diri pada umum.